Privatreiser

Privatreiser hjelper vi deg gjerne med. Det finnes et utall av tilbydere online og det er ikke alltid så enkelt å få oversikt. Vi hjelper deg så du skal føle deg trygg når du er på tur. Du skal slippe å stå på en flyplass eller et hotell uten noen i ryggen om uhellet skulle være ute. Vi er bare en telefon unna.  Vi er agent for mange reiseselskap i inn- og utland og er også medlem av Reisegarantifondet.

Privatreise i Norge 

Ønsker du å reise innenlands har vi avtaler med alle hotellkjeder, bil- og flyselskap. Vi selger også reiser med Hurtigruten, Havila Kystruten og har lang og god erfaring med cruiseselskapene MSC Cruises, DFDS Seaways, Color Line og Stena Line. Vi formidler også andre rederier. Når du kjøper cruiseferie, har du betalt det meste på forhånd. Måltider og en rekke aktiviteter og utflukter inngår i prisen.

Privatreise i utlandet 

I utlandet har vi god kontakt med mange større reiseselskap som tilbyr alt fra transfer, teaterbilletter, andre aktiviteter og hotell. Når vi søker på flyreiser ser vi raskt og effektivt i en og samme søkemotor hvilke flyselskap som har de billigste og mest effektive reiserutene for deg.

Våre ansatte er selv godt bereist i store deler av Europa, Asia og Nord-Amerika. Vi har en spesialist på Japan, en som elsker alt som heter fotball- og golfturer og andre igjen som er glad i mat og storbyferier i inn- og utland. Vi har mange gode tips til din weekendtur og følger godt med på flyselskapenes kampanjer til en hver tid.

Ta kontakt for gode tilbud.

Ta kontakt med oss så sjekker vi om det finnes gode tilbud i den perioden du ønsker å reise.

Ring 72 41 39 00 eller send e-post til booking@rfly.no, så finner vi cruiset som passer best for deg.