RØROS FLYSERVICE AS

Våre ansatte teller i alt 7 personer. Vi er et selskap som drifter både bakketjenestene på Røros Lufthavn og samtidig er vi et reisebyrå for både ferie- og forretningsreisende. De fleste av våre ansatte arbeider både på lufthavnen og på reisebyrået.  Du kan lese mer om alle tjenestene vi tilbyr på lufthavnen her.

Vi er en del av reisebyråkjeden TRAVELNET som er lokaleid med hovedkontor i Trondheim, og består av 10 franchisebyråer med kompetanse på hele verden. Les mer om TRAVELNET her. Vi har kunder som reiser mye i Norge, men også i store deler av Afrika, Europa, Asia og Amerika. På vårt reisebyrå kan du kjøpe alle typer reisetjenester. Flybilletter, leiebil, hotell, båt, tog, transfer mm. Vi kan hjelpe både bedrifts- og privatkunder med alt fra tog- eller flybilletten fra/til Røros og reiser ut i verden. Personlig service, kostnadseffektive reiseløsninger og lang erfaring fra reiselivsbransjen sikrer kvaliteten for deg!

ANSATTE PÅ REISEBYRÅ OG LUFTHAVNEN

BJØRN KLEVAHAUGEN

Bjørn har mer enn 25 års erfaring fra luftfart og reisebyrå. Han startet sin karriere i Braathens i 1998 og var med helt fra oppstarten til Røros Flyservice i 2001. Etter hvert ble  Røros Flyservice leverandør av bakketjenester på de fleste store lufthavner i Norge og Bjørn var med på etableringen blant annet i Trondheim, Oslo, Tromsø, Bodø, Molde, Ålesund og Kristiansand. I mer enn 10 år har han nå fungert som stasjonssjef for selskapet på Røros Lufthavn. Bjørn reiser gjerne til europeiske storbyer som Paris, Roma, Berlin, Belfast og Lisboa. Han har også sansen for de mindre stedene og kommer med gode reisetips om Rovinj i Kroatia og Lucca i Italia om det kan friste som reisemål. Har du interesse av å slå av en prat om historie, sport og luftfart så er Bjørn mannen.

Våre ansatte Bjørn Klevahaugen

MIKKEL ANDREAS FALKBERGET BRØNDBO

 

Mikkel startet i reiselivsbransjen og i Røros Flyservice i mars 2009. Han har i alle år jobbet både på flyplassen med handling og på reisebyrået. Fra 2021 har han også vært reisebyråleder. Mikkel liker veldig godt å reise og har også bodd ett år i Japan. Han reiser så ofte han kan tilbake. Andre områder han kjenner godt er Australia, Singapore, New Zealand, Canada og USA. En verdens mann med gode reisetips og faglig kompetanse.

Våre ansatte Mikkel Andreas Falkberget Brøndbo

HANS PETTER HAGEN

 

Hans Petter har jobbet i Røros Flyservice siden 2008. Før dette har han vært i Tollvesenet, Braathens SAFE, Røros turistkontor og i 7 år på OrkideEkspressen. Foruten å kunne en del om Østen som reisemål, så elsker Hans Petter alle destinasjoner hvor du kan kombinere reising med golf eller fotball. Hvert år reiser han selv på flere golf- og fotballturer. Og selvfølgelig bistår han våre kunder med sin kunnskap på samme området.

Våre ansatte Hans Petter Hagen

KAROLINE SOLEM

 

Karoline har bodd 11 år i Australia og har også bodd mange år i Sverige i sitt liv. Hun har jobbet som flyvertinne i Norwegian før hun kom til oss på Røros Flyservice. Hun har også jobbet i Travelnet sin reisebyråavdeling på Reisevarehuset i Trondheim. Hun elsker reiselivet og har reist i over 20 land og har enda flere på sin «bucketlist». Favoritt destinasjoner er: Uluwatu/Canggu i Bali, New York, Illetas på Mallorca, Rottnest Island i Vest Australia. Karoline elsker også å feriere i Norge og våre naboland, gjerne kombinert med turer i naturen og fjellet. I år står turer til Spania og Bari i Italia for tur.

Våre ansatte Karoline Solem

ELISABETH HOVDAHL

 

Elisabeth har lang fartstid i reiselivet. Først i flere år i Oslo på reisebyrå i Folkets Hus før hun etablerte seg på Røros. I de siste 20 årene har hun jobbet med salg og markedsføring i Visit Røros, Bergstadens Hotel, Rørosmat og Arbeidets Rett. Noen av hennes favorittreisemål er: Irland, Amsterdam, Praha og andre byer i Europa. I tillegg liker hun godt å feriere både i Norge og Sverige. Hun snakker engelsk og litt tysk sitter også kanskje igjen. Årets ferietur går til Como i Italia. Skal du på tur med bedriften eller som en gruppe så er det noe av det Elisabeth kan hjelpe deg med.

ANSATTE PÅ LUFTHAVNEN

FRODE BAKOS

Frode har vært i Røros Flyservice siden 2004. I 1985 ble han for første gang ansatt i Braathens på Røros. Med en far som var ansatt på samme sted og en familie som var levende interessert i fly, så var karriereveien klarlagt, mer eller mindre. Han var fra 1991 medarbeider i Braathens på Kjevik. Frode er den eneste av oss ansatte med flysertifikat og han har til og med flydd el-fly i Sverige i forbindelse med Green Flyway. Han er også vår representant i dette prosjektet. Les mer om Green Flyway.  Er det noe som skal fikses eller vedlikeholdes, så er Frode vår mann. I tillegg til handling, de-icing koordinator, kvalitetskontroll og vedlikehold, gjør også Frode en innsats på fakturering og remittering. En allsidig og praktisk mann.

Våre ansatte Frode Bakos

STÅLE MESTEIG

Ståle har jobbet i Forsvaret i mer eller mindre i 40 år. Startet som infanterist, har vært på Ørlandet i Luftforsvaret med fokus på basetjenester og logistikk. I mange år jobbet med organisasjon, personell og i tillegg vært idrettsoffiser og innom Hærens stabskole. I 2011 kjøpte familien hytte på Røros og allerede i 2016 ble hytte byttet mot hus. Ståle er en aktiv mann som ikke helt fant plassen i pensjonistrekkene og ønsket å jobbe videre. Ståle har vært ansatt i Røros Flyservice siden 2019. Han er allsidig og kan bistå i alle funksjoner og gjøremål på lufthavnen.

Våre ansatte på lufthavnen