Vi tilrettelegger dine gruppereiser.

Vi tar oppdraget med gruppereiser av alle størrelser, fra 10 personer og oppover. En gruppebestilling tilbyr mer fleksible regler og vilkår enn hva man får ved individuelle bestillinger.

Vi har lokale samarbeidspartnere og gode prisavtaler verden over, og tar hånd om både små og store arrangementer og aktiviteter, f.eks. konferanser, kjedemøter, kick-off og bonusturer for kunder og ansatte.

Ønsker du å få hjelp til å komme frem til riktig reisemål så har våre ansatte vært mange steder i verden. Vi har også reist i store deler av Norge.  Av spesialkompetanse så kan vi nevne at Mikkel har bodd i Japan, Karoline har vokst opp i Australia, Hans Petter vet det meste om golf og fotballturer, Bjørn er glad i storbyer og Elisabeth har jobbet med større kurs og konferanser i flere år.Kontakt oss så finner vi sammen det riktige alternativet for dere.

Ta kontakt med oss for din neste gruppereise!

Telefon 72 41 39 00 eller booking@rfly.no

Det er en fordel å bestille hos oss.

Dersom du ønsker å få maksimalt ut av en gruppetur krever det profesjonell planlegging, god kunnskap til destinasjon og at man har de rette samarbeidspartnerne.

Vi leverer hele pakker: fly, hotell og ev. annen transport; restauranter og menyer; aktiviteter; teater og musikaler – og tilrettelegger programmet ned til minste detalj.

Vi kan også ta jobben med å administrere påmeldingene.

Leie eget passasjerfly?

Er du interessert i å leie passasjerfly hjelper vi deg gjerne. Flere ser fordeler av å chartre eget fly når de skal på tur selv om det selvfølgelig koster litt mer enn rimelige billetter på rutefly.

Den største fordelen er tidsbesparelsen. Man slipper mellomlandinger og gruppen kommer fram samtidig nøyaktig dit de skal.

Vi kan bestille for både større og mindre grupper, og finner den rette flytypen til ønsket destinasjon.

Charterfly-bestilling kan også kombineres med rutefly.

Ta kontakt med oss på telefon 72 41 39 00...

...eller via e-post på booking@rfly.no.