Vi har kompetanse på hele verden.

Vi skreddersyr din reise for deg, enten du ønsker en effektiv og sømløs forretningsreise eller feriereisen du alltid har drømt om.

Norgesturer, cruise, golfturer, mat- & vinturer, tematurer, familieturer, fotballturer, jente- og gutteturer etc. Uansett hvor i verden du vil reise og hva du vil oppleve – vi tar utfordringen!

I tillegg formidler vi kjente reiseleverandører som Hurtigruten, Havila Kystruten, Royal Caribbean Cruise Line og MSC Cruises. Ta kontakt – vi hjelper deg å finne feriemålet som passer best for deg.

Bedriftsreiser

Klikk her for info

Gruppereiser

Klikk her for info

Fly fra Røros og forbindelse videre? Vi ordner hele reisen for deg!

Ta kontakt med oss på 72 41 39 00 eller booking@rfly.no

Norskekysten og cruise.

Cruise er en flott mulighet til å oppleve stadig nye steder uten å bytte bosted. De fleste cruiseskip har også en mengde aktivitets-, shopping- og spisetilbud ombord. Cruise passer derfor alle, uansett alder.

Ta kontakt med oss så sjekker vi om det finnes gode tilbud i den perioden du ønsker å reise.

Kontakt oss i dag på 72 41 39 00 eller e-post booking@rfly.no, så finner vi cruiset som passer best for deg.

Gode priser på feriehus og leiligheter.

Vi har reisebyråavtaler som gir deg gode priser på feriehus og leiligheter. Når hotell blir for lite eller du søker en litt annerledes ferieopplevelse, da kan et feriehus eller en leilighet være løsningen som gjør din ferie helt spesiell.

Våre reisekonsulenter har erfaring og kjennskap til mange reisemål som gjør at du kan finne den overnattingen som passer deg!

Ta kontakt med oss for en prat eller bestilling.

Telefon 72 41 39 00 eller epost booking@rfly.no

Storbyferie.

Storbyferie er som et friskt pust med uteliv, shopping, god mat og drikke, kulturopplevelser og fasinerende arkitektur og historie. Vi i TRAVELNET Røros Flyservice har besøkt storbyer over hele verden og hjelper deg med råd og lokalkunnskap som lar deg få mest mulig ut av oppholdet.

Vil du kombinere shopping og uteliv med fotball, konsert eller musikal? Vi har tilgang til de beste billettene, kjenner de gode restaurantene (og dem du bør unngå) og setter sammen storbyferien du vil huske.

Bestill din storbyferie hos oss.

Ta kontakt på 72 41 39 00 eller booking@rfly.no

Eksotiske reiser.

Har du lyst på noe unikt og eksotisk? En vill safari med store dyreopplevelser? Strand og solferie i fantastiske Vietnam?

Velkommen til fantastiske verdener du knapt trodde eksisterte med nye inntrykk, spennende kulturer, unike historie, nye matopplevelse og gjestfrie mennesker.
TRAVELNET Røros Flyservice gir deg de store opplevelsene og viser deg verden på en ny og spennende måte.

Vi setter sammen ditt livs ferieminner.

Telefon 72 41 39 00 eller booking@rfly.no

Fotballreiser.

Se ditt favorittlag denne sesongen!
Vi har billetter til de største ligaene i Europa. Da kan du oppleve de beste lagene og spillerne i verden kun få timer unna.

Fotballpakkene inkluderer også fly, hotell og leiebil.

Ta kontakt med oss i dag for en fotballprat, vi hjelper deg med din fotballreise denne sesongen.

Ring oss på 72 41 39 00 eller send e-post til booking@rfly.no