Vi gjør bedriftsreiser enklere.

Få personlig service av våre erfarne medarbeidere, eller bestill reisen via vårt selvbookingsystem. Våre løsninger sparer deg uansett for tid og penger.

Når du blir kunde hos oss, ber vi deg om å registrere deg i vår profildatabase. Det gir oss informasjon om deg og dine reisebehov og sikrer deg rask og god service.

Når bedriftens reiser blir samlet på ett sted får du full kontroll over alle reisekostnader. Ansatte bruker mindre tid på å organisere sine bedriftsreiser.

Ønsker du å bli bedriftskunde?

Ta kontakt med oss på telefon 72 41 39 00...

...eller via e-post på booking@rfly.no.

Reisebyråavtale for bedrift.

Travelnet Røros Flyservice er et fullservice reisebyrå som raskt og enkelt bestiller fly, hotell, leiebil mm. over hele verden for våre kunder.

Gjennom mange år har vi spesialisert oss på å betjene små og mellomstore bedrifter, og vi har i dag avtaler med kunder over hele landet som gjør sine reisebestillinger hos oss.

Vi kan tilby:
Onlinebooking – 24 timer i døgnet 7 dager i uken.
Personlig service og rådgivning ved reisebestilling pr telefon eller e-post.
Rutinerte reisekonsulenter som lett finner den raskeste og rimeligste reisen tilpasset deres behov.
Rapporter og statistikker.
Betalingsavtale for firma – reisekonto eller fakturering.

Kontakt oss om reisebyråavtale for din bedrift.

Telefon 72 41 39 00 eller e-post booking@rfly.no

Online selvbooking.

Bestill flyreiser og hotell via vårt online bedriftsbookingsystem. Systemet egner seg godt for enkle tur-/returreiser og gir full oversikt over priser og tilgjengelighet.

Systemet er tilgjengelig for alle som har bedriftsavtale med oss og ivaretar alle bedriftens avtalepriser og rabattavtaler. I tillegg ligger selvsagt TRAVELNET Røros Flyservice sine hotell- og leiebilpriser i systemet.

Møter du problemer underveis på reisen, ta kontakt med oss.

Telefon 72 41 39 00 eller e-post booking@rfly.no

Din reisestatistikk.

Som bedriftskunde hos TRAVELNET Røros Flyservice har du tilgang til detaljert statistikk og rapporter. Det gir deg full oversikt over forhold som:

Antall reiser.
Tid og sted for alle reiser.
Rabattutnyttelser på fly i forhold til fullprisreisemønster.
CO2-utslipp.

Rapportene kan kjøres for bedrift, for grupper av bedrifter, eller for den enkelte reisende. Kontakt oss på telefon 72 41 39 00 eller booking@rfly.no hvis du ønsker tilgang til din reisestatistikk.