Koronavirus og reise.

Vi har i disse dager mange henvendelser om situasjonen rundt koronaviruset, og vårt viktigste råd til deg som skal på reise er å følge med på UDs reiseråd og anbefalinger fra Folkehelseinstituttet.

UDs reiseråd

Klikk her for info

FHI

Klikk her for info

Jeg har bestilt en privatreise som jeg lurer på om jeg kan endre?

Kontakt oss for å få eksakte regler for hva som gjelder for din fly- og hotellbestilling.

Charter- og cruiseoperatører utvider stadig sine regler. Vær obs på at det er ulik praksis på regler for nye og tidligere bestilte reiser.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.

Telefon 72 41 39 00 eller e-post booking@rfly.no

Hvilken praksis har forsikringsselskapene?

Som hovedregel kan du hos de fleste forsikringsselskaper avbestille reisen til land som UD og/eller Folkhelseinstituttet anbefaler at man ikke reiser til. Slik situasjonen er nå, vil dette gjelde alle reiser til utlandet. De fleste forsikringsselskapene dekker nå også eventuelle merutgifter for fremskyndet hjemreisebillett for de som er i utlandet og vil hjem.

Merk at flere av forsikringsselskapene opererer med tidsfrister. Det vil si at du kun kan avbestille reiser inntil en gitt dato, satt av det enkelte selskap. Denne informasjonen oppdateres løpende på nettsidene til forsikringsselskapene. Vi anbefaler du sjekker med ditt selskap før du avbestiller en planlagt reise.

Husk at situasjonen er i stadig utvikling, og det blir gjort fortløpende oppdateringer og endringer hos de ulike forsikringsselskapene:

Gjensidige
Tryg Forsikring
If/Europeiske
DNB
Frende
Codan